Procesoperators cleanroom 

Als Procesoperator bij Dejima werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Werkzaamheden die je zult uitvoeren zijn onder meer:

  • Het zeer nauwkeurig uitvoeren van productie en technische werkzaamheden.
  • Het opstarten en afstellen van de productielijnen.
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles.
  • Het onderhoud en beheer van de cleanroom.

Als operator werk je bij Dejima op dit moment in een wisselende ploegendienst. In de toekomst zal dit een vijfploegendienst worden.

Je bent opgeleid op mbo-niveau: (proces)techniek, Vapro A of B, of vergelijkbaar. Je hebt enige jaren werkervaring als operator. Je bent iemand die zeer secuur en geconcentreerd te werk gaat en oog heeft voor detail. Je hebt een groot gevoel voor techniek en kunt gestructureerd en zelfstandig werken. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt (enige) kennis van de Engelse taal.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een bedrijf met een sterke teamgeest en collegiale werksfeer. Je start met een contract voor bepaalde tijd. Bevalt het van beide kanten goed dan wordt dit omgezet naar een vast contract. Naast een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, biedt Dejima goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen.

Wil je meer informatie over deze functie bel met Tino Meijer, Teamleader Operations, 026-3842065.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren stuur dan je reactie naar ine.beusen@dejima.nl.

Dejima in het kort

Dejima Optical Films is een klein, dynamisch, hightech bedrijf dat optische films ontwikkelt voor de display industrie. Deze optische films worden ingezet om oa LCD-schermen te verbeteren en worden veelvuldig toegepast in de autoindustrie. Productie van deze films vindt onder zeer strikte operationele condities plaats in onze cleanrooms (stofarme ruimte).

Dejima bevindt zich in Arnhem waar we werken met een team van ruim 30 mensen.

Solliciteer