Schoonmakers cleanroom / algemene ruimte

Als schoonmaker cleanroom werk je deels in de cleanroom en deels in de ruimtes daarbuiten. Je zorgt ervoor dat deze ruimtes op en top schoon en stofvrij zijn. Dit doe je door, in de cleanroom gekleed in een cleanroompak, het plafond, de wanden, de vloeren, de deuren, etc. te reinigen volgens voorgeschreven procedures. Je wordt goed ingewerkt en start met een grondige cleanroomtraining.

  • Je bent iemand die secuur te werk gaat en oog heeft voor detail. Je bent een echte aanpakker en kunt gestructureerd en zelfstandig werken. Het liefst ben je gewend aan fysieke arbeid. .
  • Het betreft een parttime functie van 20 uur per week. Deze uren worden, volgens een rooster, verdeeld over 5 aansluitende dagen waarbij ook af en toe gewerkt dient te worden in het weekend of op feestdagen. De werktijden liggen bij voorkeur tussen 07:00 uur en 13:00 uur en zijn in overleg flexibel in te delen. 

Als schoonmaker algemene ruimte zorg je ervoor dat de keuken, kantine, toiletgroepen en douches op en top schoon zijn. Dit doe je door opruimen, stofzuigen, nat afnemen, dweilen etc.

  • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche. Je bent een harde werker en beschikt over goede sociale eigenschappen. Je kunt zelfstandig en netjes werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Dit betreft een parttime functie van 10 uur per week waarbij er in ieder geval iedere werkdag minimaal 1 uur wordt gewerkt. De werktijden liggen bij voorkeur in ’t begin van de ochtend en zijn in overleg flexibel in te delen. 
  • Het gaat hier in eerste instantie om vervanging van ziekte gedurende langere tijd.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een bedrijf met een sterke teamgeest en collegiale werksfeer. Voor alle functies geldt dat je start met een contract voor bepaalde tijd. Bevalt het van beide kanten goed dan wordt dit omgezet naar een vast contract. Naast een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, biedt Dejima goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen.

Wil je meer informatie over een van deze functies bel met Tino Meijer, Teamleader Operations, 026-3842065.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren stuur dan je reactie naar ine.beusen@dejima.nl.

Dejima in het kort

Dejima Optical Films is een klein, dynamisch, hightech bedrijf dat optische films ontwikkelt voor de display industrie. Deze optische films worden ingezet om oa LCD-schermen te verbeteren en worden veelvuldig toegepast in de autoindustrie. Productie van deze films vindt onder zeer strikte operationele condities plaats in onze cleanrooms (stofarme ruimte).

Dejima bevindt zich in Arnhem waar we werken met een team van ruim 30 mensen.

Solliciteer